TV műsor

 • 00:45

  16 július

  Teherautó-mentők: 401 - 4. évad

  Eric még próbálja megtalálni a helyét a csapatban, amikor egy ütközés nyomán akcióba lépnek; Andrew pedig első gyermekük jövetelét várja, amikor keleten egy hóvihar miatt kap sürgős mentési feladatot.

 • 01:40

  16 július

  Teherautó-mentők: 401 - 4. évad

  A veterán sofőrnek kell megmentenie egy eldűlő pótkocsit, és bizonyítania alkalmasságát új főnökének; Steve és emberei a homokviharral is küzdenek, amikor az ipari rakományt egy alacsony híd lelöki.

 • 02:30

  16 július

  Ausztrál hajómentők - 3. évad

  A Salvage csapat az éjszaka közepén vág bele egy elképesztő, 250 tonnás és 5 millió dolláros mentőakciókba az Arnhem-föld lenyűgöző vadonjában.

 • 03:20

  16 július

  Ausztrál hajómentők - 3. évad

  Az északi területi Arnhem-föld 100.000 km2-es vadonjában a Salvage csapat 10.000 dolláros mentőakciót indít, hogy kiszabadítson egy 40 méteres kamionszerelvényt egy vízben álló átkelőből.

 • 04:15

  16 július

  Ausztrál hajómentők - 3. évad

  A Salvage csapat egy 50 tonnás halászhajó elbontására indul a Gove-félsziget egyik strandjára, Shaun és Sarah pedig felélik hasznukat, hogy megmentsenek egy "menthetetlen" roncsot.

 • 05:05

  16 július

  Ausztrál hajómentők - 3. évad

  A Mentőcsapat az Északi terület trópusi határvidékén küzd az idő szorításában, hogy vízre tegyenek és helyreállítsanak egy elhagyott, 20 tonnás jachtot, amelyet egy trópusi vihar vetett partra.

 • 06:15

  16 július

  Ausztrál bikafogók - 2. évad

  A szárnyaló szarvasmarha árak és az esős időszak aranybányává változtatja az Outback vidéket a bikákat befogók számára; a házaspár, Liz és Willie Cook birodalma nő, ahogy az adósságuk is.

 • 06:50

  16 július

  Ausztrál bikafogók - 2. évad

  Az újonnan belépő Sherl reméli, hogy visszanyeri főnökei szakácsukba vetett hitét, és Clarry bennszülött ügyfelei az elfogott bikákból szerzett pénz révén őseik földjén zajló új életről álmodnak.

 • 07:25

  16 július

  Ausztrál bikafogók - 2. évad

  A Cook család legújabb szerzeménye - egy vadonatúj helikopter - látszólag nem tud felszállni, és Kurt Hammar legkisebb fia, Kodi kimaradt az iskolából, hogy bikafogó lehessen.

 • 07:55

  16 július

  Ausztrál bikafogók - 2. évad

  Az év legnagyobb feladatának befejezése során Liz vezeti a Cook csapatot poron, sáron és szögesdróton át - időközben Clarry elhatározta, hogy eléri bennszülött ügyfelei kitűzött célját.

 • 08:35

  16 július

  Ausztrál bikafogók - 2. évad

  A viharos széllökések pokollá teszik az Outback vidék bikafogóinak életét; amikor a kalapokat és a helikoptereket 40 csomós szél lökdösi, Kurtnak választania kell céljai és csapata biztonsága között.

 • 09:10

  16 július

  A hulladék királyai - 2. évad

  Egy Bradfordban lebontott rendőrőrs pár részét megmentik egy múzeum és egy menő londoni bár számára, és sommerseti katonai robbanóanyagokat használnak eszközként egy erőmű lebontásához Ausztráliában.

 • 10:10

  16 július

  A hulladék királyai - 2. évad

  Egy Surrey-i épületből a lebontása előtt kimentik az értékesíthető részeket. Egy Cambridgeshire-i hulladéklerakóban szétbontják és eltemetik azt az úthengert, amivel a szemetet tömörítették.

 • 11:10

  16 július

  Öreg autó, nagy haszon - 3. évad

  Amikor az emberek a klasszikus Rolls minőségéről és külsejéről beszélnek, nem arra gondolnak, amit a csapat Yorkshire-ben talált. Szörnyen néz ki, de olcsó: vajon mi rossz történhet?

 • 12:15

  16 július

  Öreg autó, nagy haszon - 3. évad

  Az egyszer £35.000 fontot érő kocsi előző tulaja nem tudja működésre bírni a tetőt és beindítani az autót, ezért inkább eladja. Amint a csapat hozzálát, rájönnek, hogy a probléma komplex és drága.

 • 13:20

  16 július

  Kemény, mint a kő - 1. évad

  Michele nem tud átfordítani egy tömböt, Luca megpróbál kivenni egy hibás tömböt, és a Piastrone bányában az utolsó átfordítandó márványszakasz a fiatal Umberto kezében van.

 • 14:15

  16 július

  Kemény, mint a kő - 1. évad

  A Monte Altissimo kőfejtőiben hajthatatlanul folytatódik a munka: a kerekes fejtők működésbe akarnak lépni a Catino bányában, Luca hazardírozik, egy kockázatos átfordítást készítenek elő.

 • 15:15

  16 július

  Fuvarozás sáros hegyeken - 1. évad

  Craig új sofőrjének a sáros hegyen kell bizonyítania rátermettségét: a jéggel, mocsokkal és nagy nyomással küzdve Theron próbál a flotta elején maradni, míg végül más hibájából kell megállnia.

 • 16:10

  16 július

  Bontások Ausztráliában - 3. évad

  Perthben a bontócsapat mindent megtesz, hogy exkavátoruk távol maradjon a környező épületektől, miközben a bölcsőde ellenáll a bontásnak, az öreg mangófával pedig meg kell küzdenie a 22 tonnás gépnek.

 • 17:10

  16 július

  Bontások Ausztráliában - 3. évad

  A csapat egy irodát vesz kezelésbe Brisbane-ben egy közeli épülettel együtt, villanyoszlop és fészkelő madarak képeznek akadályt, és egy régi, napfény-parti motelről kiderül, hogy azbesztet tartalmaz.

 • 18:10

  16 július

  Teherautóvezetők a világ végén - 4. évad

  Sludge küldetése marhák Ranfurly-ból Greymouth-ba, 560 kilométerre szállítása; ennek megtételéhez át kell kelnie Új-Zéland legnagyobb hegyláncán.

 • 19:05

  16 július

  Teherautóvezetők a világ végén - 3. évad

  Turbo a hadi ösvényre lép, amint élete legnagyobb kockázatát vállalja. Steve Grahame 2000 km porral, gonddal és drámával küzd meg, míg Glenn Waterst katasztrófa fenyegeti egy óriási rakomány kormányánál.

 • 20:00

  16 július

  Szörnyek nyomában - 1. évad új

  Cyril a bennszülött Innu törzs meghívására érkezik, hogy levadássza a hatalmas tavi pisztrángot a jég alatt. Cyrilre új kihívások várnak: elakadó hómobil, portyázó farkasok, és halálra fagyás!

 • 20:55

  16 július

  Szörnyek nyomában - 1. évad új

  Ernest Hemingway híres regénye, Az öreg halász és a tenger által inspirálva, Cyril épp ugyanazon a módon próbál meg halászni... Kézihoroggal szeretne marlint fogni a lehető legkisebb csónakból.

 • 21:55

  16 július

  Ausztrál rákvadászok - 2. évad

  Az évad újonca, Steve Hursey a téli idény első fogására készül. A Hursey család friss alapanyagokat felhasználó tengeri éttermében fogytán van a rák, és Steve feladata feltölteni.

 • 22:50

  16 július

  Ausztrál rákvadászok - 2. évad

  A Bold Contender csapat a félelmetes Pedra Brancára tart, egy olyan helyszínre, ami híres a hatalmas hullámairól, de nem sok homárvadász jár erre, mert túl kemény a hullámverés.

 • 23:45

  16 július

  Teherautó-mentők: 401 - 4. évad

  Amikor a 400-as autópályát egy 70 járművet érintő baleset bénítja meg, az OPP azonnal mentőcsapatokat szervez. Sarniáék egy súlyosan roncsolódott vontatót próbálnak kimenteni rakományával együtt.

Rólunk

Lehet egy kicsivel több? Kíváncsiak vagyunk, kalandvágyók és elszántak, az új és szokatlan felfedezése mozgat és izgat bennünket. A legutóbbi tudományos eredmények és a sorból kilógó arcok mindennapi élete.

Hol láthatom

72

95

102

109

128

153

220

Indulhat egy jó kis aranyásás? ;-) Rázd meg a telefonod, és mondd el, mennyi aranyat látsz! Ha ezzel…

Több

Nagy út áll előttünk! Segítesz legénységünknek megtalálni a helyes utat? Írd meg hozzászólásban, merre…

Több

Nagy hibák - nagy következmények! A Hatalmas mérnöki hibák új epizódja holnap érkezik a Viasat History…

Több

Holnap újra Ausztrál aranyásók maraton! Ne maradj le, pótold be vagy nézd meg újra az egyes részeket!…

Több

Nem repedhet nyomás alatt! A Hatalmas mérnöki hibák mélyrehatóan mutatják be, milyen katasztrofális…

Több

Hú, ez aztán robbanás volt a javából! Hogy tetszett a Hatalmas mérnöki hibák tegnapi epizódja? Ha esetleg…

Több